Frekanslar ve Şifa

FREKANSLARLA ŞİFAYI UYGULAYAN BİR KAHRAMAN...

  • VE ŞİMDİ AYNI UYGULAMA DÜNYADA PEK ÇOK CİHAZLA YAPILABİLİYOR
  • OKUYUNUZ VE GEREKİRSE İLETİŞİME GEÇİNİZ
  • BİR ÇOK CİHAZ MEVCUT. BÜTÇENİZE GÖRE VEYA KULLANIM ALANINIZA GÖRE SEÇEBİLİRSİNİZ, BU KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ. MANUEL CİHAZLAR İÇİN FREKANS DÖKÜMLERİ MEVCUT. AYRICA "FREKANSLARLA ŞİFA" (YAZARI ENGİN GEZİCİ) ADLI KİTAPTA DA AYRINTILI FREKANSLARI BULABİLİRSİNİZ.

Hastalıkları Bitiren Adam Royal Raymond Rife Kimdir..?

Royal Raymond Rife, biyoelektrik tıbbın babası kabul edilen bir bilim adamıdır. Geliştirdiği teknoloji, günümüz optik, elektronik, radyokimya, biyokimya, balistik ve havacılık alanlarında hala kullanılmaktadır. Yaşamı boyunca 14 büyük ödül aldı, çalışmaları için Hedelberg Üniversitesi tarafından fahri doktora verildi, 66 yıl boyunca, Zess Optcs, ABD Hükümet ve birkaç özel firma için tıbbi cihazlar tasarladı.

Rife'ın icatları arasında bir heterodin ultraviyole mikroskobu, mikro-disektör ve bir mikro-manpülatör bulunmaktadır. 1920'de Rife dünyanın ilk virüs mikroskobunu İnşa etmiştir. 1933'e gelindiğinde ise, bu teknolojiyi mükemmelleş-tirmiş ve nesneler 60.000 kat büyütme yeteneğine sahip olan Evrensel Mikroskobu inşa etmişti. Bu inanılmaz mikroskop ile Rife canlı bir virüs gören ilk insan oldu. Bu teknoloji temelinde her molekülün kendine özgün bir frekansta salındığı gerçeğine dayanmaktadır. Royal Rife 1920 yılında kanser virüsünü buldu. Daha sonra normal hücreler tümör hücresine dönüştürmeye çalıştığı 20.000 başarısız girişimi oldu.

Sonunda kanser virüsünü ışınlayıp, ultra ince porselen bir filtreden geçirerek laboratuar hayvanlarına enjekte ettiğinde tümör hücresi elde etmeyi başardı. Rife daha sonra aynı kültürden arka arkaya 400 farklı tümör yarattı ve virüse Cryptocdes primordiales adını verdi. " Rife bu virüsleri görünür hale getirmek için kullandığı prensip ile onları öldürebileceğini düşündü." Bu mikropların doğal rezonans frekanslarının yoğunluğunu onlar yapısal stres altında dağılana kadar arttırdı. Rife bu frekansa " ölümcül salınım oranı " adını verdi. Bu frekansın çevresindeki dokulara zarar vermediğini tespit etti. Bugünkü Rife cihazları ekranda görünen frekansların harmoniklerini kullanır. Görünen frekansların (770 hz, 880 hz vs) dalga boyları bu işi yapmak için fazla uzundur.

Bu prensip, bir cam kadeh kırmak için kullanılan müzik notası ile açıklanabilir: Cam moleküller zaten o müzik notasının harmoniklerinden biri ile salınıyordur, yani onunla rezonans halindedirler. Diğer tüm objeler başka bir frekansla salındıklarından sadece cam kadeh parçalanır. Dünyada trilyonlarca farklı rezonans frekansı vardır ve her varlık, her molekül kendi rezonans frekansına sahiptir. Rife yıllar süren çalışmaları sonucunda, Herpes, çocuk felci, menenjt, tetanoz, grip ve çok sayıda tehlikeli hastalık organizmalarını tahrip eden frekansları buldu.. 1934 yılında, Güney Kaliforniya Ünversitesi, Pasadena Hastanesindeki terminal kanser hastalarını tedavi için Rife'ın San Diego laboratuvarına getirmek üzere bir Özel Tıbbi Araştırma Komitesiatadı. Komite, hastaları 90 günlük tedavi sonrasında, hala hayattalar ise , incelemekle görevli doktorlar ve patologlardan oluşuyordu. 90 günlük tedaviden sonra komite hastaların %86,5'nin tamamen iyileştiği sonucuna vardı.

Kalan %13,5 hasta da tedavide yapılan bir değişiklik ile 4 hafta sonra cevap verdi. Rife teknolojsi kullanılarak yapılan tedavide başarı oranı %100'dü. 20 Kasım 1931 günü Pasadena'da, Rife onuruna, ülkenin en saygın 44 tıp otoritesinin katıldığı, " Tüm Hastalıkların Sonu " adlı bir davet verildi. Ancak 1939'da bu seçkin doktor ve bilim adamlarının hemen hepsi Rife'la tanıştıklarını bile inkar ediyorlardı. 1934'te, Amerkan Tıp Birliğini ele geçirmiş olan Morris Fishbein Rife'a bir teklif götürdü. Bu teklifin detayları bilinmemekle birlikte Rife'ın reddettiği biliniyor. Sonrasında ise felaketler birbirini kovaladı. Rife'ın yıllar boyunca yaptığı çalışmaların kanıtları, filmler, fotoğraflar ve yazılı belgeler çalındı. Rife bu belgeler yeniden oluşturmaya çalışırken bu kez de virüs mikroskopları saldırıya uğradı, üniversal mikroskobunun bazı parçaları çalındı.

New Jersey'de, Rfe'ın çalışmalarını doğrulamak üzere çalışmalar yapan Burnet Laboratuvarı kundaklandı. En son olarak da polis Rife'ın 50 yıllık araştırmalarından geriye kalanlara bir araştırma bahanesiyle el koydu. Ardından 1939 yılında, ilaç endüstrisini kontrol eden bir ailenin ajanlarının etkisiyle Philip Hoyland, ortağı olduğu Beam Ray Corporaton'daki kendi ortaklarına dava açtı. Bu şirket Rife frekansı cihazlarını üreten tek firmaydı. Hoyland davayı kaybetti, ama şirket de dava giderleri nedeniyle iflas etti. Bu, Büyük Buhran sırasında, Rife frekans cihazlarının ticari üretiminin tamamen ortadan kalkması anlamına geliyordu. Rife'ı savunmaya çalışan doktorlar araştırmalarını destekleyen vakıfların bağışlarını ve nüfuzlarını kaybetti.

Öte yandan, Rife terapisini gören doktorlara gördüklerini unutturmak için büyük paralar harcandı. Dr Couche ve Dr Mlbank Johnson hariç herkes vazgeçti ve ilaç reçetesi yazmaya geri döndü. İlaç şirketleri tarafından desteklenen tıbbi dergiler Rife terapisi üzerine yapılan çalışma sonuçlarını yayınlamayı reddetti. Böylece, bir jenerasyon boyunca tıp öğrencileri Rife'ın atılımları hakkında hiçbir şey duymadan mezun oldular. Yıllar süren emeklerinin sonuçlarının yok oluşuna şahit olan Rife, kalan yıllarında kendini içkiye verdi. 1971 yılında öldüğünde 83 yaşındaydı. Neyse ki, onun ölümü elektronik tedavinin sonu değildi. Bazı doktor ve mühendisler Rife'ın frekans cihazlarını yeniden üreterek dehasını yaşatmaya çalışıyorlar. Rife teknolojsi 1986 yılında Barry Lynes tarafından yazılan " İşe Yarayan Kanser Tedavisi " adlı kitap sayesinde yeniden bilinir hale geldi.

BU KAHRAMAN BÜYÜK BİR EMEK VE BİLİMSEL ÇALIŞMALARI SONUCUNDA BURALARA KADAR BİLGİLERİNİ BİZLERE ULAŞTIRMIŞTIR.TÜM BÜTÜNE HİZMET EDENLERE SAYGI VE SELAMLARIMIZI İLETİYORUM.

SAĞLIKLA KALIN MUTLU KALIN

CAN YÜCELSOY